Publicat el 3 de juny de 2023

IMPULSEM, primera força a VILANOVA

IMPULSEM, primera força, amb un regidor més que UNITAT

IMPULSEM, amb Colomé encapçalant la llista, s’ha imposat als comicis amb un 41,6% dels vots i tindrà 6 regidors al consistori. El segon lloc l’ocuparà UNITAT, amb 5 representants. I en tercera posició ha quedat el PSC, amb 2 regidors.

Els resultats
Els vilanovins i vilanovines ja han escollit qui els representarà al consistori els propers quatre anys. Són 13 regidors i regidores, que a partir del 17 de juny constituiran el nou plenari municipal. Impulsem ha guanyat les eleccions a Vilanova. Amb Colomé com a cap de llista, ha aconseguit un 41,6% del suport i 6 representants. La segona força més votada ha estat Unitat per Vilanova, que presentava Lorenzo al capdavant. Ha sumat el 33,2% dels vots i tindrà 5 regidors. El Partit dels Socialistes de Catalunya, amb Álvaro com a número 1, ha quedat tercer i comptarà amb 2 regidors.

La participació
Aquesta vegada, hi ha hagut una davallada significativa de la participació al municipi. Han anat a votar un 60,3% dels vilanovins i vilanovines, i això significa que la participació ha baixat 7,4 punts respecte al 2019, quan les municipals van coincidir amb eleccions europees. En aquest municipi del Vallès Oriental, la participació ha estat més alta que al conjunt de Catalunya. A tot el territori, ha anat a votar un 55,5% del cens.

Notícia extreta de la web de CCMA.CAT/324 publicada el dia 28 de maig del 2023 sobre les eleccions a l’alcaldia de l’ajuntament de Vilanova del Vallès.

il·lusió, treball; pensa, creu, somia i atreveix-te!❤️