PRESENTACIÓ EQUIP

Hola Vilanova!

Com segurament ja sabreu IMPULSEM VILANOVA ens presentem a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Vilanova es mereix ser el millor poble del Vallès Oriental, i volem impulsar un poble renovat, que recuperi i comparteixi la il·lusió de sentir-nos orgullosament vilanovins. I aquest ha de ser un dels nostres objectius i nosaltres volem ser-ne l’eina per construir una Vilanova millor.

Cal canviar la tendència dels últims anys: recuperar l’impuls polític, traçar un projecte de poble, treure l’anestèsia a la qual estem immersos als darrers temps i treballar amb el respecte absolut de la vida privada. El nostre municipi té unes enormes potencialitats, un enclavament privilegiat i una capacitat de millora brutal, però cal treballar-hi per aconseguir-ho.

L’equip de persones que hem ajudat a crear, fer créixer i entomar el pas de presentar-nos a les eleccions municipals, som gent que hem vingut a treballar per Vilanova, anteposant totes les nostres prioritats a una única missió: la d’impulsar Vilanova. La de tornar-la a fer gran, la de treure’n pit, la d’estar neta, la que tingui parcs fluvials, però mantinguts i acabats, la que tingui entrades al poble adaptades al medi natural, la que s’instal·li empreses amb llocs de treball reals, la de tenir centres de dia per 80 places, la de construir una piscina però coberta i a la zona esportiva, la de tenir parcs mediambientals reals. En definitiva poder tenir un poble net, mantingut i treballar dia rere dia amb projectes, idees, il·lusió i ganes.

I això ho volem fer acompanyats amb un gran nombre de vilanovins i vilanovines. I és que el partit, ho diu el nom: volem IMPULSAR VILANOVA.

Equip d’Impulsores/ors

Impulsors/ores!

L’equip de persones que hem ajudat a crear, fer créixer i entomar el pas de presentar-nos a les eleccions municipals, som gent que hem vingut a treballar per Vilanova, anteposant totes les nostres prioritats a una única missió la:

d’impulsar Vilanova

CAMPANYA ELECCIONS 2023

El nostre lema!

Què vol dir?

SÍ, vosaltres ens heu IMPULSAT a convertir per a tots un poble millor del que tots estiguem orgullosos. Ens heu transmès amb les vostres converses, les vostres necessitats de millora i els vostres somnis, la motivació que impulsa un equip nou a treballar, tornar la il·lusió d’un present i un futur millor i fer de Vilanova el millor poble del Vallès Oriental, i això és gràcies a tu!

Per tant, L’IMPULS ets tu!

Vídeo de la campanya!

EL NOSTRE PLA DIRECTOR

Eleccions Municipals Maig 2023

Resum Quadre de Comandament

A continuació exposem el nostre Pla Director tot fent un resum del Pla d’Actuació Municipal de forma gràfica valorant cada proposta i el corresponent al Pla ODS i Agenda 2030:

  1. Al Quadre de Comandament s’exposen les accions del Pla Director prioritàries a realitzar a l’inici del mandat 2023. Aquestes accions es faran durant els 4-6 mesos següents a la constitució del govern municipal. L’ Auditoria externa serà el punt de partida per avaluar el traspàs de l’ajuntament i les condicions que ens trobarem.
  2. El Pla d’Actuació Municipal està distribuït per tipus bàsics i per àrees municipals. Hem agrupat cada proposta dins l’àrea en un d’aquests tres tipus bàsics: Serveis Essencials, Gestió Municipal i Creixement i Innovació.
  3. Al nombre de propostes del Pla d’Actuació Municipal (total 90 punts), hem valorat la quantitat de propostes de cada tipus bàsics i per temps de realització que són: prioritàries (començaran a l’inici), a 4 anys, i a 8 anys. Indicant el % de les que pertanyen als objectius ODS i Agenda 2030 així com les que estan lligades a l’aprovació definitiva del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal).
  4. Continua amb l’exposició de quins són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i Agenda 2030 que cal tenir en compte al nostre Pla.
  5. Incloem una gràfica amb el nombre de propostes del Pla per tipus d’execució, és a dir, propostes que requereixen una execució específica per aconseguir-ne la finalitat (Plans, Projectes, Auditories, Estudis i Tutories).
  6. Mostrem el repartiment del nombre de propostes del Pla per Àrees Municipals (total 90 punts).
  7. Seguidament exposem quins són els nostres objectius en què ens hem basat per elaborar el Pla.
  8. Per últim, presentem breument les 6 propostes estrella del nostre Pla d’Actuació Municipal.

Després detallem els punts que confeccionen el nostre Programa Electoral 2023-2027, ordenats per àrees i agrupats per tipus bàsics. 

Eleccions Municipals Maig 2023

1. Gràfica Quadre de Comandament

Eleccions Municipals Maig 2023

2. Agrupacions i àrees del Pla

Eleccions Municipals Maig 2023

3. Nombre de propostes incloses al Pla

Eleccions Municipals Maig 2023

4. Quins són els Objectius ODS i Agenda 2030

Eleccions Municipals Maig 2023

5. Propostes del Pla per tipus d’execució

Eleccions Municipals Maig 2023

6. Propostes del Pla per àrea

Eleccions Municipals Maig 2023

7. Objectius del Pla d’Actuació Municipal

Eleccions Municipals Maig 2023

8. Propostes Estrella del Pla (RESUM)

Gestió Municipal

Creixement i innovació

Creixement i innovació

Creixement i innovació

Gestió municipal

Creixement i innovació

8. Propostes Estrella del Pla (DETALL)

LLISTA ELECTORAL

Eleccions Municipals Maig 2023

EQUIP

CANDIDATS/ES

01
ROSER COLOMÉ

02
LLUÍS GARCIA

03
JOAN VICENTE

04
ESTEFANÍA RODRÍGUEZ

05
XAVI FERNÁNDEZ

06
JOSEP CASALS

07
MARCEL MAS

08
MERCÈ PINTOR

09
YOLANDA PINIES

10
LAURA COSTUMERO

11
JORDI BADIA

12
MARC ESTRECHA

13
NÚRIA SALA

14
MIQUEL GUTIÉRREZ

15
BRITA KUNZE

16
PERE AGUSTÍ

17
IRENE GARCIA