Benvolgut vilanoví, benvolguda vilanovina,

Fa temps que treballem la idea d’ impulsar Vilanova. El nostre municipi té un potencial enorme, es mereix un millor govern, i aquest és un dels nostres objectius.

Volem un poble renovat, net, cuidat, i rejovenit, que recuperi la il·lusió de viure-hi i l’activitat social als carrers i zones públiques com a marca d’aquesta fita.

Com a poble, hem de poder fer front als nous reptes, econòmics, socials, mediambientals, i de tota mena, amb la convivència pacífica i cívica al capdavant.

Nosaltres som un equip al Servei de Vilanova, que ens hi posem a treballar de valent des d’ara mateix per aconseguir-ho. Ens ajudes?

IMPULSEM VILANOVA

Som un grup de veïns/es de Vilanova del Vallès que, no conformes amb la situació actual del nostre municipi, ens plantegem concórrer a les properes eleccions municipals del 2023 i actuar per recuperar els nostres espais, la nostra economia, i la nostra convivència.
Decidits/des, des del nou grup,

IMPULSEM
una actuació pública i de qualitat al nostre municipi, amb participació de tots/es els/les veïns/es del poble, i per tant, amb la TRANSPARÈNCIA al capdavant de la nostra acció política.

IMPULSEM
recuperar les accions de millora com a base de l’acció política. No pot ser que les promeses electorals d’última hora endeutin les nostres arques o paralitzin el manteniment i cura dels carrers i les àrees públiques.

IMPULSEM
la participació ciutadana, de forma que l’activitat pública no només beneficiï a una part de la ciutadania sinó a la majoria dels habitants.

IMPULSEM
reactivar l’economia i l’activitat cultural i social del poble. Els veïns del municipi, i el jovent en particular, hem de poder gaudir d’ofertes i infraestructures dignes i de qualitat. Només així creixerà el teixit social, comercial i associatiu i s’enriquirà la convivència i les possibilitats reals de viure-hi.

IMPULSEM
la il·lusió d’un poble, ajudant al comerç i les empreses, i fomentant el creixement de l’habitatge pels vilanovins/es. Hem d’aconseguir que l’oferta en habitatge eviti la migració dels nostres joves a altres zones i un creixement de l’oferta laboral en concordança.

IMPULSEM
la sostenibilitat medi-ambiental i social. Hem d’ajustar la qualitat dels nostres espais a la carència de la vida al municipi fomentant, però, la coexistència amb la nostra rica i valuosa naturalesa i els nostres espais verds.

IMPULSEM
potenciar la cultura, l’educació i la salut des del poble i pel poble, guanyant infraestructures i serveis bàsics i necessaris pels habitants.

IMPULSEM
la convivència cívica i pacífica. Els nostres espais han de ser exemple de tolerància i convivència i els nostres veïns han de sentir-se orgullosos de conviure-hi. El govern municipal ha de treballar per tothom i ha d’escoltar propostes pròpies i de la resta de regidors/es, de forma que les millors i les més apropiades pels ciutadans siguin les prioritàries.

IMPULSEM
el compliment normatiu i cívic. La defensa dels nostres projectes no poden comportar mai amoralitat i els nostres valors morals i cívics ens prohibeixen maniobres maquiavèl·liques. No tot s’hi val.

IMPULSEM
en definitiva, recuperar la il·lusió dels habitants de Vilanova, que han vist com els darrers anys la degradació i deixadesa dels serveis bàsics han degradat el nostre municipi.

Per tot això,

IMPULSEM VILANOVA 
Ajuda’ns a impulsar el nostre municipi!!!

Afilia’t i ajuda’ns a fer realitat
el projecte de tots els
vilanovins i vilanovines
que apostem per
un municipi millor

40€ anual per persona
(pagament amb domiciliació bancària)
*Amb desgravació fiscal IRPF