Publicat el 4 de novembre de 2022

IMPULSEM Vilanova a la premsa comarcal del Vallès Oriental

La premsa comarcal EL9NOU.cat a la secció de política, es fa ressò del nou partit i de la primera trobada amb vilanovins i vilanovines, que es va celebrar a prop de les parades del mercat dels diumenges amb una gran afluència de gent interessada en aquest projecte. La sortida al carrer per presentar el nou partit va servir per posar cara, que la gent passés a conèixe’ns i compartir inquietuds i idees per millorar Vilanova del Vallès.

Text publicat:

Una vintena de persones han presentat públicament el nou partit Impulsem Vilanova, que té la intenció de presentar candidatura a les properes eleccions municipals de l’any que ve. Entre els seus membres hi ha els tres actuals regidors de Junts a l’Ajuntament; la cap de llista, Roser Colomé, Irene García i Lluís García. En el seu manifest de presentació afirmen: “El nostre municipi té un potencial enorme i es mereix un govern millor” i, al mateix temps, “més transparent, més accessible, més obert a la ciutadania i molt especialment, amb una visió a més llarg termini dels reptes socials, econòmics, urbanístics i mediambientals, entre d’altres”.

La presidenta d’Impulsem Vilanova és Irene García, que qualifica el nou partit com “una eina que neix de la força i les ganes de canviar les coses d’un grup de veïnes i veïns del poble amb una energia molt especial. Hi ha molt bones idees al poble i calia trobar una eina nova a través de la qual canalitzar-les i donar-los sortida”. El diumenge 23 d’octubre els impulsors de la nova formació van estar a peu de carrer atenent les persones que es van acostar al punt de trobada convocat pel partit aprofitant el mercat de diumenge. “L’objectiu de la senzilla trobada era que tothom que ho volgués i hi estigués interessat pogués posar cara a l’equip, fer qualsevol consulta i compartir qualsevol idea en aquesta presa de contacte de la nova formació amb la ciutadania”, diu el mateix manifest.

Impulsem Vilanova ha posat en marxa més d’una desena de grups de treball en què participen militants i simpatitzants per debatre “reflexions i idees” de cara a definir el programa electoral del partit per a les municipals. “Impulsem la participació ciutadana, de forma que beneficiï la majoria de la ciutadania de Vilanova”, diuen.