Impulsem Vilanova és un partit per l’Alcaldia de Vilanova del Vallès, un moviment polític, participatiu, de proximitat i transparent.
Publicat el 1 de juliol de 2022

Neix una idea i una marca d’identitat, Impulsem Vilanova, la campana y la fletxa

Fa temps que treballem amb la idea d’impulsar Vilanova. El nostre municipi té un potencial enorme, es mereix un millor govern, i aquest és un dels nostres objectius.
Volem un poble renovat, net, cuidat, i rejovenit, que recuperi la il·lusió de viure-hi i l’activitat social als carrers i zones públiques com a marca d’aquesta fita. Com a poble, hem de poder fer front als nous reptes, econòmics, socials, mediambientals, i de tota mena, amb la convivència pacífica i cívica al capdavant. Nosaltres som un equip al Servei de Vilanova, que ens posem a treballar de valent des d’ara mateix per aconseguir-ho.

Som un grup de veïns/es de Vilanova del Vallès que, no conformes amb la situació actual del nostre municipi, ens plantegem concórrer a les properes eleccions municipals del 2023 i actuar per recuperar els nostres espais, la nostra economia, i la nostra convivència.

En aquesta reunió presentem la marca i el significat fortament relacionat amb el nostre objectiu de futur. El nostre lema és “la campana convoca, alerta i desperta”.