Publicat el 7 d'octubre de 2022

Publicació en EL9NOU sobre Impulsem Vilanova, nova candidatura a l’Ajuntament de Vilanova del Vallès

El diari EL9NOU s’avança a la nostra presentació oficial i avui, 7 d’octubre, informa sobre el naixement d’un nou partit polític: Impulsem Vilanova, que neix amb l’objectiu de treballar pel poble i la seva gent i que presentarà candidatura per a les properes eleccions municipals de Maig del 2023. La Irene Garcia, que formarà part de l’equip en qualitat de presidenta, va confirmar la notícia de forma transparent.

Impulsem Vilanova es un partit municipal, amb presència únicament a nivell de Vilanova del Vallès, que uneix veïns i veïnes amb diferents inquietuds per afrontar un futur amb el compromís, la qualitat democràtica, les garanties i la transparència que mereix Vilanova del Vallès.

Text publicat:

Els tres regidors del Grup Municipal de Junts per Vilanova, Roser Colomé, Lluís García i Irene García, han impulsat un nou partit que, sota el nom d’Impulsem Vilanova, té la intenció de presentar candidatura a les properes municipals. La presidenta és Irene García, però fonts del partit puntualitzen que això no vol dir que ella hagi de ser la candidata a l’alcaldia. La vicepresidència l’ocupa Joan Vicente. Roser Colomé, que va ser dels pocs dirigents comarcals del PDeCAT que no va fer el pas cap a Junts, explica que en el nou partit hi ha persones procedents de diferents sectors polítics, com ara el PDeCAT, ERC o Unitat per Vilanova i remarca que la voluntat és centrar tots els esforços només en l’àmbit local, però “aprofitant el capital humà i la feina feta a l’Ajuntament en els darrers anys”. “El nostre compromís és només amb Vilanova”, insisteix, i augura que iniciatives com la de Vilanova poden néixer arreu. “Tal com està la política a nivell nacional, passarà arreu del territori.” Sobre la persona que encapçalarà la llista, diu: “Treballem amb el projecte i quan toqui es decidirà.